Sculpture:
 
mail@galeriadebenifallet.com
Galeria de Benifallet
Vivim en una zona on vitually, cada llar té una motoserra. escultura motoserra és ràpid, però pot crear algunes obres increïbles i m'agradaria pensar que hi havia gent per aquí que va a fer front al repte de crear una escultura de motoserra per exemple, fusta d'olivera?
Què passa amb la creació d'estalagmites i estalactites de fusta també? Això podria servir per donar a conèixer la famosa Benifallet'Coves Meravelles ', que es troba a 4 km fora de la ciutat.

A ´Sculpture´ is a three dimensional piece of artwork. As such it can be made from virtually anything! Concentrating on donated and recycled materials available to the Benifallet Community Project means that there will be limitations. Creating large bronzes for instance can prove costly but it should not mean that there is going to be a compromise in the quality and interest of the work. We will just have to get a little more inventive!
Tenim tant roca a la zona, predominantment de pedra calcària, però hi ha zones de granit i marbre també.
El Coves Meravelles de Benifallet és sens dubte un lloc per visitar a la recerca d'inspiració. Les formacions són tan diverses prooving que la natura realment ho fa millor!
Crec que té més temps que nosaltres els escultors!
Aquí hi ha un parell de fantàstics exemples de com plàstic pot ser reciclat intel·ligentment per fer un àguila i un'dynamic 'peixos ornamentals.
Tots dos van fer per l'artista japonés'Sayaka Kajela Ganza. '
.La barreja d'objectes quotidians amb peces de fosa de bronze d'edició limitada, López va fusionar les dues formes d'art per crear híbrid de l'art del metall, una fusió escultòrica de figurativa i el funk, una barreja de ferro i bronze.