Restoration:
 
És l'acte o procés de tornar alguna cosa a la condició original Està br seva reparació o neteja per portar alguna cosa que existia abans de tornar.
Amanda ha estat un artista professional des de fa 25 anys i té una àmplia experiència en les arts i els processos de restauració. Ella ha tingut el plaer de treballar al costat dels conservadors arquitectònics en moltes esglésies i catedrals, a partir del segle 11 fins l'actualitat, el que ajuda a mantenir el vell, nou.

Moreso aquests dies s'aconsella a les persones que han comprat articles en les vendes i Carboot de subhastes en línia com restaurar-los a ser venuts o per encaixar en el seu propi entorn, acabat d'una manera diferent.2012- Un pla de restauració es va presentar per obtenir el permís a través de les autoritats competents per ajudar a restaurar l'Ermita tp, Benifallet-
El resultat final de l'acurada restauració d'aquest bell edifici del segle 12, serà la capacitat d'obrir L'Ermita dels pobles popular i els visitants potencials, que es beable per apreciar plenament aquest valuós edifici, per fi.
Este'Community, pla de opportunity 'altruista de L'Ermita, va ser dissenyat per donar a restauradors professionals i la seva d'aprenents la capacitat de sentir un veritable sentit d'assoliment i reforça la seva vocació / fi considerat en la vida.

El projecte Ermita està en espera fins que el casc està llest. En aquests moments de crisi i el canvi polític, cal tenir paciència.
No cal perdre la integritat d'aquest encantador edifici que no està sent apreciada ja que estava destinat a ser.
La restauració es durà a terme en etapes com es concedeixin permisos.
La Ermita
1. EL CALVARI:
La restauració de 14 escultures de guix pintades inserida caixes de fusta que representa el viatge de Crist a la creu. Aquests es troben en els 52 passos que signifiquen les setmanes de l'any previ a l'entrada principal de l'Ermita.


2. EL ALTER COBREIX I FRONTERES:
Igual que amb tots els edificis antics que existeix avui en dia s'han produït una sèrie de modificacions al llarg dels anys pel landlords''religious, bo i dolent i això és evident en l'Ermita.
És bo per conservar les millores que serveixen per il·lustrar la manera de l'edat. L'evolució d'un edifici és en si mateix una part important de la història Està.

Un exemple d'això es mostra pel l'oeil'trompe que decora la paret de la sala alter. Una caiguda molt acolorit adorna una estàtua de la Verge i Jesús. El llençol sembla autèntic, però és un efecte tridimensional 3 hàbilment pintat en 2 dimensions.
Parts de l'obra que mostra encara existeixen els vells patrons 150- 200 anys, executat en la pintura original feta a partir dels pigments naturals.
En els últims anys, la superfície de la paret s'ha deteriorat i la majoria de la superfície de la illustation ha estat més de pintat (mal), amb pintures de qualitat inferior i, en part, emulsió d'avui dia). La paret ha de ser reparat i les borles fosques i fronteres restaurat a la seva antiga glòria.

 
Galeria de Benifallet
Amanda restoring, works
of Canterbury Cathedral
amanda@galeriadebenifallet