Mosaic:
 
amanda@galeriadebenifallet.com
Aquí està una foto de la'saferego s ', house''wash. La construcció treball de la pedra va ser restaurada tradicionalment 2009/2010 mitjançant el'limestone 'local. Cinc panells de paret es van prestar i van deixar de rebre mosaics per transmetre el com un cop es va utilitzar l'edifici.
El que és un gran projecte! Vaig ser comissionat per fer la feina per l'ajuntament de la ciutat i Benifallet Vaig gaudir molt treballar en aquest entorn maravillosamente'cool ', al llarg de l'estiu de 2011. Em va fer el dibuix per al disseny, fent referència a diverses fotos originals preses en el 1920' s. Eren certament no és tan colorit com els mosaics han acabat!
He completat el treball en un període de 18 setmanes amb decorat amb llaços recuperats / donats. Tot i que havia triat colors per al disseny dels panells, vaig haver de improvisar en funció de la disponibilitat dels materials donats.
Cada panell mostra una configuració diferent de peces de rajola, mosaic i trencadís 2D i 3D.Anyone who has gone to  Barcelona must be familiar with Gaudi´s ´Parc Guell',
It really is an inspirational  place  to  be.
I was so impressed when I visited 3 years ago that It found me  experimenting.
I spent time exploring the textures   achievable in matt, gloss and patterned tiles, in order  to convey a recognisable image.
The wash house is situated in the centre of the town and holds a lot of memories for the locals. I had many town´s people paying me visits to check out the progress. Oh so many stories! True, there are washing machines these days but they don´t supply a social life along with the 800 RPM spin!

I have tried to put humour into the commission. A absolute favorite of the visitors has been the lady watching the goings on whilst sitting on the wall on her 3D posterior.
The 'Lucky Benifallet Bottom' as it is know known is a  'must see' and very lucky if patted!

Dragonhead, Parc Guell
El bany porta els mosaics a la vida, ja que parecen'animated 'ja que reflecteixen la llum que es mou en les piscines de aigua.El diferents panells ara serveixen per mostrar possibles dissenys per ajudar-me amb la instrucció Dono classes en mosaic, de vegades amb els gats!


Mosaic work can be done using fine, thin tiles used for walls or heavy tiles used for floors. The choice is dependent on detail required.
It so much easier to cut and shape a thin ceramic tile. And I used a combination of the two to do this work.
Galeria de Benifallet
A recycled tile 3D octopus gets a mosaic started in Miravet on traditional Spanish Donkey well! ....Well of course!
Miravet- The brief: Jungle scene meets a seascape with a waterfall inbetween!
Oh how I love an easy challenge!
  Have an idea for a mosaic?
  Have lots of tiles to use up?
Ask me about the possibilities!
Cilck on image to enlarge-
Tucan well Miravet
Safereig cement
bv_img11
bv01109_01
Lucky G.2jpg (450 x 600)
Fish
Choosing the materials
Me at well
Mosaic in rock wall
Antoni Gaudí i Cornet (25 juny 1852 fins juny 10, 1926) va ser un arquitecte espanyol català nascut a Reus, just a dalt de la carretera de Benifallet i líder del modernisme català.

Sempre he trobat Gaudí funciona interessant, ja que és inventiva, distintiu i diversa incorpora un estil orgànic, inspirat en la natura.
Sobretot el seu treball es troba a la capital català de Barcelona, ??tot i els seus molts aprenents van passar a emular els seus característiques achitectural a tot el país. El seu major treball i encara en curs és la Sagrada Família. Sóc aficionat a gust l'hotel Parc Güell un dels parcs públics més impressionants i divertits al món ja que està ple de treball Gaudi's'trencadis 'construït a partir de peces de ceràmica de rebuig. Tinc una passió per al reciclatge i això m'ha donat molta inspiració.
La salamandra al Parc Güell és un model de tres dimensional amb detalls modelats trencadís i això s'ha convertit en un símbol de l'obra de Gaudí. Estic molt còmode amb ell!

Després d'haver estudiat la vida de Gaudí i les obres, puc dir que m'hagués agradat conèixer-lo. M'he estat feliçment un dels seus apprentice 's afins!
Només espero que pugui complir amb el seu treball i tècniques, en el meu propi camí i transmetre el seu amor de crear per al públic, com ho va fer.
Antoni Gaudí i Cornet (25 June 1852 - 10 June 1926)
The most recent project.